Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vergi borcu olanlara müjde!

Düzenleyen:
Vergi borcu olanlara müjde!

GÜNDEM Haberleri

AK Partinin verdiği teklifte, vergiler ve vergi cezaları, gümrük vergileri ve idari para cezaları, sigorta primleri, gecikme cezaları yeniden yapılandırılıyor.

İktidar partisi tarafından verilen teklif, vergiler ve vergi cezaları, taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı, gümrük vergileri ve idari para cezaları, sigorta primleri, topluluk sigortası primleri, emeklilik keseneği ve kurum karşılığı, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi ile bu alacaklara ilişkin her türlü faiz, zam, gecikme zammı, gecikme faizi, cezai faiz ve gecikme cezaları yeniden yapılandırılıyor.

30 HAZİRAN ÖNCESİ

Yapılandırmalar, 30 Haziran da dahil, bu tarihten önceki dönemi kapsıyor.

Düzenlemeyle kesinleşmiş kamu alacaklarının asıl tutarlarının tahsilinden vazgeçilmiyor. Bu asıllara uygulanan gecikme faizi, gecikme zammı ve gecikme cezası yerine yurt içi ÜFE esas alınarak belirlenecek tutarın ödenmesi öngörülüyor.

ALACAKLAR YENİDEN YAPILANDIRILACAK

Teklif, bazı varlıkların milli ekonomiye kazandırılmasına ilişkin hükümler ile İş Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun hükümlerine göre yapılandırılan alacaklara ilişkin hükümleri de kapsıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...