Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PSG'den Real Madrid'e ağır hezimet

Düzenleyen:
PSG'den Real Madrid'e ağır hezimet

SPOR Haberleri

Fransız ekibi Paris Saint Germain, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşılaştığı İspanyol devi Real Madrid'i 3-1 mağlup etti.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Paris Saint Germain, Real Madrid'i Ikone ve Meunier'ın (2) attığı gollerle 3-1 mağlup etti ve puanını 6'ya yükseltti.

İKİ TAKIM DA YEDEK AĞIRLIKLI BAŞLADI

Amerika Birleşik Devletleri'nin Crew Stadyumu'nda oynanan maça her iki takımda genç ve yedek ağırlıklı kadrolarla başladı.Maça oldukça başlayan Fransız ekibi dakikalar 2'yi gösterdiğinde Ikone ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda oldukça etkili bir oyun sergileyen Paris 35 ve 40. dakikalarda Meunier'in attığı gollerle skoru 3-0'a getirdi.

MARCELO PENALTIYI GOLE ÇEVİRDİ

İlk yarının son dakikalarında Real Madrid'in kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviren Marcelo ilk yarının skorunu belirledi ve soyunma odasına Paris Saint Germain 3-1'lik skorla önde gitti.

İkinci yarıda ise oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle her iki takımda rölantide bir futbol sergiledi ve karşılaşma 3-1'lik sonuçla Paris üstünlüğüyle sonuçlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...