Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Şükür 1 ay içinde...

Düzenleyen:
Hakan Şükür 1 ay içinde...

SPOR Haberleri

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz'ın başvurusu üzerine harekete geçen sarı kırmızılı yönetim, Fetullahçı Terör Örgütü'nün destekçisi Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden atılması için harekete geçti. FETÖ'cü Şükür için başlatılan sürecin 1 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Fetullahçı Terör Örgütü destekçisi Hakan Şükür, ömür boyu hiçbir şekilde temsili görev dahi alamayacak. Hain darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye açık destek çıkan, 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına karşı halka, "Sokağa çıkma" diyen hain örgütün sözcüsü Hakan Şükür, Galatasaray tarihinde tamamen silinecek. 

1 AY İÇİNDE BAĞI KESİLECEK

Fetullahçı Terör Örgütü destekçisi Hakan Şükür'ün ihracında süreç nasıl işleyecek? Disiplin Kurulu ilk toplantısında bu sevki inleceleyip Hakan Şükür'den savunma isteyecek. ABD'de  kaçak bulunan FETÖ'cü eski futbolcunun İstanbul'a gelmesi beklenmiyor ancak yazılı savunma gönderebilir... Ardından kurul karar verecek ve kulübün ilk Genel Kurulu'nda Hakan Şükür'ün G.Saray'dan atılması oylanacak. Ardından da hain örgütün sözcüsünün üyeliği sicilden silinecek. Sürecin 1 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

ABD'DE ÇAYCI BİLE OLAMAZ

Fetullah Gülen'e çok yakın olan ve 15 Temmuz sonrası bile bu desteğini sürdüren Hakan Şükür, üyelikten atılınca birçok hakkını kaybedecek. Öncelikle ömür boyu seçme ve seçilme, G.Saray'da yönetici, başkan veya resmi herhangi bir görevde bulunma hakkı kalmayacak. Hatta kaçtığı ABD'de G.Saraylılar Derneği'nde çaycılık yapmak istese bile bu hakka sahip değil.

Hiçbir genel kurula katılamazken, oy hakkı da elinden alınacak. Üyelere sağlanan hiçbir olanaktan yararlanamayacak olan FETÖ'cü, G.Saray Kulübü için artık öneride bulunma hakkına bile sahip olmayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...