Jose Sosa'ya Fiorentina talip

Düzenleyen:
Jose Sosa'ya Fiorentina talip

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arjantinli yıldız Jose Sosa'ya, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina talip oldu.

 

Beşiktaş'ta, Şenol Güneş'in raporu sonrası kadro dışı bırakılan Jose Sosa'ya İtalya'dan ikinci bir teklif daha teklif geldi.. Daha önce İtalya Ligi ekiplerinden Milan'ın talip olduğu, ancak bonservisi için 4 milyon Euro'luk bir teklif sunan İtalyan temsilcisinin bu önerisi Beşiktaş tarafından kabul edilmedi.

4MİLYON EURO'YA SICAK BAKILMIYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş oyuncusunu değer kaybetmeden satmak istese de 4 milyon Euro'luk bir rakama sıcak bakmıyor. Çünkü siyah-beyazlı idareciler "Sosa'yı 4'e satarsak aynı fiyata bu kalitede bir oyuncuyu alamayız" fikrinde birleşiyor.

FIORENTINA TALİP OLDU

Bu gelişmeler yaşanırken İtalya'dan sıcak haberler geliyor. Yeniden atılım yaparak seviye atlamak isteyen Fiorentina, Kartal'dan ayrılmaya hazırlanan Sosa'ya talip oldu.

İKİLİ İLİŞKİLERİ ÇOK İYİ

Geçtiğimiz yaz Mario Gomez transferinde kurulan sıcak ilişkiler iki kulüp için de pozitif görülüyor. Fiorentina'nın Beşiktaş'a Milan'ın önerdiğinden daha yüksek bir rakam önereceği, Kara Kartal'ın da bunu kabul edeceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...