Buz Devri Büyük Çarpışma filmi Sırma su şişelerinde

Düzenleyen:
Buz Devri Büyük Çarpışma filmi Sırma su şişelerinde

Ekonomi Haberleri

Buz Devri Büyük Çarpışma filminin sevilen karakterleri Scrat, Sid, Manny, Diego ve Buck, Sırma’nın çocuklar için özel olarak tasarladığı su şişeleri ile buluştu.

Türkiye’nin lider su ve maden suyu markası Sırma, çocukların su içme alışkanlığını desteklemek için Buz Devri Büyük Çarpışma filminin karakterlerini şişelerine taşıdı. Tarihin en büyük animasyon filmlerinde biri olan Buz Devri karakterleri Scrat, Sid, Manny, Diego ve Buck’i su şişeleri ile bir araya getirerek su içmeyi çocuklar için eğlenceli hale getiriyor. En sevilen karakterlerin renkli dünyasını şişelerine taşıyan Sırma, bundan önceki şişelerinde Adalet Birliği’nin en güçlü süper kahramanları Batman, Süperman, Yeşil Fener, Flash ve Wonder Woman karakterleri yer almıştı.

Türkiye’de çocuklar içmesi gerekenden daha az su içtiği için erken yaşlarda çeşitli sağlık problemleriyle karşı karşıya kalıyorlar. Sırma özel çocuk serisi gelecek nesillere sağlıklı su tüketimi bilinci kazandırmayı hedefliyor. Çocuklar Sırma şişeleri ile en sevdiği animasyon filminin sevimli karakterlerini hep yanında taşıyor. Sırma Buz Devri Büyük Çapışma Serisi; çocukların su içme alışkanlığı kazanmasının yanı sıra yetişkinlerin de keyifle su içmesini vaadediyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...