Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ManU formasıyla ilk kez Galatasaray'ın karşısında

Düzenleyen:
ManU formasıyla ilk kez Galatasaray'ın karşısında

SPOR Haberleri

Kırmızı Şeytanlar'ın yeni transferi İsveçli Zlatan Ibrahimovic, Galatasaray'la 30 Temmuz'da hazırlık maçında karşılaşacak.

Menajerliğe Jose Mourinho'yu getiren ve kadrosuna Zlatan İbrahimoviç ve Mkhitaryan gibi yıldızları katan Manchester United cumartesi günü Galatasaray'la hazırlık maçında karşılaşacak. Henüz bir karşılaşmada Manchester United forması giymeyen Zlatan İbrahimoviç'in bu maçta ilk kez taraftarının karşısına çıkması bekleniyor. Mourinho'nun Rooney, Martial, İbrahimoviç ve Mkhitaryan'ı aynı anda sahaya süreceği öğrenildi.

BRUMA SEVİNCİ

Galatasaray'da ise henüz istenen transferlerin gerçekleşmemesi sıkıntı doğuruyor. Sarı Kırmızılıların Manchester United karşısında nasıl bir futbol sergileyeceği merakla bekleniyor. Bruma'nın çalışmalarda ve hazırlık maçlarındaki başarılı performansı ise Galatasaray'da en sevindirici olay olarak dikkat çekiyor.

MAÇ NE ZAMAN?

Galatasaray-Manchester United maçı 30 Temmuz Cumartesi günü (TSİ) saat 21.45'te başlayacak. İsveç'in Gamla Ullevi Stadyumu'nda oynanacak bu karşılaşma D-Smart Smart Spor 77 kanalından canlı izlenebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...