Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katliam gibi gelenek! Dünyadan tepki yağıyor

Düzenleyen:
Katliam gibi gelenek! Dünyadan tepki yağıyor

DÜNYA Haberleri

Danimarka'ya bağlı Faroe Adaları'nda 300 yıldır gerçekleştirilen katliamda, katılımcılar düzinelerce pilot balinayı vahşice katletti.

Kuzey Atlantik Denizi'nde Danimarka'ya bağlı Faroe Adaları'nda 300 yıldır gerçekleştirilen balina katliamı Avrupa dahil dünyadaki birçok ülke tarafından tepki çekse de bu yıl da yapıldı. Katılımcılar düzinelerce pilot balinayı vahşice katletti.

300 YILDIR SÜREN GELENEK

Faroe Adaları bu hafta büyük bir barbarlığın yaşandığı "balina avı" ritüeline sahne oldu. 300 yıldır süren gelenek yine bozulmadı. Onlarca pilot balina katledildi. Denizde sanki su değil kan akıyormuşcasına bir manzara meydana geldi. Hatta bir kısmı çocuklardan oluşan kana susamış avcılar balinaları bıçak yağmuruna tuttu. Kaçacak yeri olmayan onlarca balina feci şekilde katledildi. Birçok Avrupa ülkesi dahil dünyadan bu vahşete tepki yağdı. Danimarka'daki aktivistler yasal olan bu eyleme karşı mahkemeye gitmeye hazırlanıyor. 300 yıl öncesine dayanan balina avında bu yılla birlikte 838 pilot balinanın öldürüldüğü belirtiliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...