Salih Uçan'ın serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

Düzenleyen:
Salih Uçan'ın serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi, yıldız futbolcu Salih Uçan'ın serbest kalma bedelini 15 milyon Euro (50 milyon TL) olarak belirledi.

İki senelik Roma macerasını tamamlayarak Fenerbahçe'ye geri dönen Salih Uçan'ın performansı yönetimi memnun etti. Sarı-lacivertli yönetimin futbolcunun sözleşmesine koyduğu serbest kalma bedeli de ortaya çıktı. Genç oyuncunun Çizme'de çok iyi bir gelişim gösterdiğini belirten teknik heyet, Salih'in idmanlardaki hırsından çok etkilendi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da gözbebeği olan futbolcunun bu sezonun en önemli transferlerinden biri olacağını düşünüyor.

15 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA BEDELİ

Salih'in bu sezon kendisini göstereceğine inanan sarı-lacivertli yönetimin de futbolcunun sözleşmesine 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli koyduğu öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım kulüple 2019 yılına kadar kontratı olan 22 yaşındaki futbolcu için, "Fenerbahçe'nin geleceği olacak isimlerden biri. Uzun yıllar bu kulübe hizmet edecek" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...