Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'li generale sert cevap

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'li generale sert cevap

POLİTİKA Haberleri

Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'li General Joseph Votel'in skandal açıklamalarına çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, ABD'li generale, "İnsan biraz sıkılır. Sen kimsin? Kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki bir darbe girişimini püskürten bu millete demokrasi adına teşekkür edeceğine ne diyorsun. Zaten bu darbeci senin ülkende. Besliyorsunuz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde uçaklar tarafından bombalanan ve 50 kişinin şehit olduğu Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel Harekat'ta konuştu. ABD'li General Joseph Votel'in, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklanan FETÖ'cü hainlerin "ABD ordusunun yakın müttefikleri" sözlerinde çok sert tepki gösterdi. Erdoğan Özel Harekat'ta yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı, Gölbaşı'ndaki Özel Harekatı ziyaret etti

"15 TEMMUZ'DA HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLDUK"

"Ramazan iftarında söylemiştim, 'İçimizde hainler olabilir. Bu hainler asla bizi yıldırmasın' demiştim ve nitekim bu hainler geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular. Ama onlar ihanetleriyle anılacak, şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacak. Biz askeri ile polisi ile köy korucuları ile ve tüm milletimizle 15 Temmuz'da bir olduk hep birlikte Türkiye olduk.

ABD'Lİ GENERALE CEVAP: İNSAN BİRAZ SIKILIR

ABD'de bir general "İrtibat halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanlar olduğunu" söylüyor. İnsan biraz sıkılır. Sen kimsin? Kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki bir darbe girişimini püskürten bu millete demokrasi adına teşekkür edeceğine ne diyorsun. Zaten bu darbeci senin ülkende. Besliyorsunuz. Benim milletimi kandıramazsın. Benim milletim üst aklın kimler olduğunu da biliyor. Kendinizi açığa çıkarıyorsunuz...

Türk milleti bu destanı bir kez daha yazdı. Gerek özel harekattaki gerek havacılardaki tüm teşkilatın içerisindeki herkesi bir kez daha kutluyorum...

Dik duracağız eğilmeyeceğiz ve bu yolda aynı kararlılıkta devam edeceğiz."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...