Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım'dan Emenike'ye: Sen benim dava arkadaşımsın

Düzenleyen:
Yıldırım'dan Emenike'ye: Sen benim dava arkadaşımsın

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Seninle biz aynı zamanda dava arkadaşıyız. Yaşadığımız sıkıntıları unutma. Monaco maçında herkese gerçek Emenike'yi göster" sözleriyle Nijeryalı yıldızı maç öncesi motive etti.

Fenerbahçe'nin Monaco ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında, Kadıköy'de attığı 2 golle herkesi kendisine hayran bırakan Emmanuel Emenike'nin bu performansının sırrı başkan Aziz Yıldırım ile gerçekleştirdiği çok özel toplantıda yatıyor. 1 hafta öncesinde oyuncusunu kulübe çağıran ve "Seninle konuşalım" diyen Yıldırım, konuya 3 Temmuz sürecinden girdi. Ardından başkan sözlerine şu şekilde devam etti:

"TARAFTAR, SEN İYİ OLDUĞUN SÜRECE HEP ARKANDA OLACAK"

"Seninle biz aynı zamanda dava arkadaşıyız. Kulübümüz, ben ve sen zor günler geçirdik. Seni transfer ettiğimiz günden bu güne kafanın rahat olmadığını bu baskı ortamına alışmadığını gördüm. Gittin ve döndün, artık buralardasın. Yaşadığımız sıkıntıları unutma. O günlerde insanlar bizim hakkımızda ne diyorlardı? Şimdi ne diyorlar?

Yıldırım'dan Emenike'ye: Sen benim dava arkadaşımsın

"MONACO MAÇINDA GERÇEK EMENIKE'Yİ GÖSTER"

Neyse ki o günler geride kaldı ve haklılığımızı herkes gördü. Şimdi kendini gösterme zamanın geldi. Taraftar sen iyi olduğun sürece hep arkandadır. Yine seni kabul ederler. Onları atacağın gollerle sevindir. Bu sezon sana daha çok ihtiyacımız var ve çık Monaco maçında herkese gerçek Emenike'yi göster."

Başkanından aldığı bu moral dolu sözlerin ardından yaşadığı sakatlıktan çok çalışarak kurtulmaya çalışan ve sahaya ilk 11'de çıkan Nijeryalı golcü attığı birbirinden güzel 2 golle rakiplerine korku saldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...