Almanya'da 30 Euro skandalı

/ Kaynak: CHA
Almanya'da 30 Euro skandalı

DÜNYA Haberleri  / CHA

Almanya'da 30 Euro'luk sahte banknot alarmı verildi. Münster kenti yakınlarındaki Dülmen kasabasında bir müşteri 30 Euro'luk banknotla alışveriş yaptı.





Önce sahte parayı fark etmeyen kasiyer paranın üstünü verdi. Ancak daha sonra müşterinin tavırlarından şüphelenen kasa görevlisi, paranın sahte olduğunu anladı.

Süpermarketen alışveriş yapan müşterinin 30 Euro'luk sahte banknotla ödeme yaptığını fark eden kasiyer, daha sonra polise verdiği ifadede, parayı 20 Euro'luk banknot olarak algıladığı için paranın üstünü de buna göre verdiğini açıkladı.

Polisten yapılan açıklamada, müşterinin tavırlarından şüphelenen kasiyerin parayı tekrar kontrol ettiği, fakat sahte parayı veren şahsın bu arada bisikletle olay yerinden kaçtığının belirlendiği ifade edildi.

MÜŞTERİ, POLİSE İTİRAFTA BULUNDU

Kasiyerin olayı polise bildirmesi üzerine bölgede sahte para alarmı verildi. Önceki gün akşam saatlerinde karakola giden 41 yaşındaki müşterinin ise yaşadıklarından dolayı paniğe kapıldığını ve çok utandığını dile getirdiği öğrenildi. Müşteri, 30 Euro'luk sahte banknotu Dülmen ile Haltern arasında ailesiyle gezi yaptıkları sırada bulduğunu söyledi.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...