Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'ya 2 şehit ateşi düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Konya'ya 2 şehit ateşi düştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda şehit düşen 5 askerden 29 yaşındaki Jandarma Kıdemli Üstçavuş İbrahim Betin'in acı haberi Konya ve 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Tünel'in Seydişehir İlçesi'ndeki ailesine verildi.

Aslen Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nden olan şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş İbrahim Betin'in acı haberi, Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Malazgirt Mahallesi İrfat Sokak'taki inşaat ustası babası Mehmet ve annesi Yüksel Betin'e acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. 3 kardeşten en büyüğü şehit Üstçavuş Betin'in, astsubay olmadan önce nakliyecilik yaptığı ve en son geçen Ramazan ayından Konya'ya izne geldiği ve ailesiyle görüştüğü belirtildi. Bekar olan Betin'in, 2 yıldan bu yana Hakkari'de görev yaptığı ve astsubay olan kardeşi Kamil Betin'in de Eskişehir'de görev yaptığı belirtildi. 
Acı haberi duyan yakınları da Betin ailesinin evine akın etti. Şehit evine ise Türk bayrağı asıldı. Şehit Betin'in, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasının profiline ise darbeci generali alnından vuran şehit astsubay Ömer Halisdemir'in fotoğrafını koyduğu görüldü.
 

İKİNCİ ŞEHİT
Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen 5 askerden 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Tünel'in memleketi Konya'nın Seydişehir İlçesi'ndeki baba evine de ateş düştü.

Konya'ya 2 şehit ateşi düştü
Seydişehir İlçesi Ortakaraören Mahallesi'nde oturan ailesine acı haber, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve askerler tarafından verildi. Acı haberi alan baba Bekir Tünel ve ailesi sinir krizi geçirdi. Şehit ailesine, hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. Şehit evine Türk bayrağı asıldı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...