Galatasaray 15. galibiyetini aldı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Galatasaray 15. galibiyetini aldı

FUTBOL Haberleri  / AA

Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında konuk ettiği Banvit'i 83-75 yenen Galatasaray Medical Park, üst üste 15. galibiyetini aldı.



nbsp;En son yenilgisini ilk yarının 13. haftasındaki Banvit maçında 74-67'lik skorla alan sarı-kırmızılı takım, o müsabakanın ardından oynadığı 15 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Galatasaray Medical Park, bu sezon Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığı lig maçlarında da rakiplerine mağlup olmadı. Sarı-kırmızılılar, kendi evindeki 15 maçtan da galibiyetle ayrılarak, başarılı bir grafik çizdi.
-Maçlar-
Galatasaray Medical Park'ın son 15 haftada oynadığı karşılaşmalar ve aldığı sonuçlar şöyle:

MAÇ SONUÇ


Galatasaray Medical Park- Hacettepe Üniviversitesi
83-52 Türk Telekom-Galatasaray Medical Park
70-76 Galatasaray Medical Park-Antalya Büyükşehir Belediyesi
85-65 Aliağa Petkim-Galatasaray Medical Park
77-78 Galatasaray Medical Park-Anadolu Efes
77-70 Olin Edirne-Galatasaray Medical Park
59-69 Galatasaray Medical Park-Erdemir
84-61 TED Ankara Kolejliler-Galatasaray Medical Park
86-94 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray Medical Park
68-95 Beşiktaş-Galatasaray Medical Park
72-76 Galatasaray Medical Park-Pınar Karşıyaka
94-73 Tofaş-Galatasaray Medical Park
52-66 Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe Ülker
66-53 Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray Medical Park 67-92 Galatasaray Medical Park-Banvit
83-75
-Serkan Erdoğan sakatlandı-
Galatasaray Medical Park-Banvit karşılaşmasında konuk takımdan Serkan Erdoğan sakatlandı. İkinci çeyreğin başında Galatasaray Medical Park potasının altında yerde kalan deneyimli oyuncunun belinden sakatlandığı bildirildi. Maça devam edemeyen ve sahayı sedyeyle terk eden Serkan'ın durumunun yapılacak doktor kontrolünün ardından netleşeceği ifade edildi.
-Yöneticiler yalnız bırakmadı-
Galatasaray Medical Park'ın Banvit'le oynadığı karşılaşmayı sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri de izledi. Mücadele öncesinde salona gelen Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ve sarı-kırmızılı kulübün icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan ile yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan, müsabakayı protokol tribününden takip etti. Karşılaşmayı, Banvit Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da salonda izledi.
-Sadece kadınlar ve çocuklar izledi-
Pınar Karşıyaka maçında çıkan taraftar olaylarından dolayı alınan ceza nedeniyle Galatasaray taraftarları maçı tribünden takip edemedi. Ceza nedeniyle, Banvit maçında tribünlerde sadece kadınlar ile 14 yaş ve altı çocuklar yer alabildi. Sarı-kırmızılı takım, bu maçla birlikte seyircisiz oynama cezasını da doldurdu.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...