Fenerbahçe taraftarına Fransa'dan yasak!

Düzenleyen:
Fenerbahçe taraftarına Fransa'dan yasak!

SPOR Haberleri

Monaco ile Fenerbahçe arasında 3 Ağustus'ta oynanacak Şampiyonlar ligi 3'ncü ön eleme turu rövanş maçında sarı lacivertli taraftara bir yasak da Nice Valiliği'nden geldi.

Monaco hükümetinin, "Daha önce çıkarttığı ve karıştığı olaylar nedeniyle Fenerbahçe seyircilerinin Monaco topraklarına girmeleri yasaklandı" kararına benzer bir yasak da Nice kentinde bulunan Alpes Maritimes Bölge Valiliği'nden geldi. Bu karara göre Fenerbahçe seyircisinin 1 Ağustos gece yarısından 3 Ağustos gece yarısına kadar Alpes Maritimes bölge topraklarında dolaşmaları yasaklandı.

Bu karar Alpes Maritimes bölgesi yada Monaco sınırlarına gümrük polislerinin konuşlandırılacağı anlamına gelmiyor, yasağa uyulmaması durumunda, şu anda Fransa'da geçerli olan "olağan üstü hal" durumuda göz önünde bulundurularak, ağır adli cezaların uygulanabileceği anlamına geliyor.

Kadıköy'de 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten UEFA Şampiyonlar Ligi 3. tur eleme maçı rövanşı 3 Ağustos çarşamba günü Monaco'da oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...