Samuel Eto'o: Beni zorla tutamazsınız

Düzenleyen:
Samuel Eto'o: Beni zorla tutamazsınız

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın uzun süredir yakın takibinde bulunan Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Antalyaspor Yönetimi'ne, "Beni burada zorla tutamazsınız. Gitmek istiyorum" dedi.

Beşiktaş'ta Samuel Eto'o bilmecesi sürüyor... Takımdan ayrılma kararı alan Mario Gomez'in yerine Kamerunlu yıldızı transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor'un inadını kırabilmiş değil. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi önceki gün İstanbul'da Eto'o'nun menajeriyle bir araya gelerek el sıkışmıştı. Fakat Antalyaspor, Beşiktaş'ın oyuncularıyla izinsiz görüşmesine tepki göstermiş ve kendilerini tatmin edecek bir teklif gelmemesi durumunda transferin gerçekleşmeyeceğini belirtmişti. Bu gelişmelerin ardından dün Eto'o'nun Kırmızı- Beyazlı yöneticilerle görüştüğü öğrenildi. Kariyerinin sonunda birkez daha Şampyonlar Ligi'nde oynamak isteyen 35 yaşındaki futbolcunun, "Beni burada zorla tutamazsınız. Beşiktaş'a gitmek istiyorum. Transfere izin verin" dediği belirlendi.

BAŞKAN ÖZTÜRK: BEŞİKTAŞ DOĞRU YAKLAŞMADI

Fakat alınan bilgilere göre Antalyaspor yönetimi, bonservis bedeli ödenmeden Eto'o'yu kesinlikle bırakmak istemiyor. Bu nedenle Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki günlerde Kırmızı-Beyazlılar'la masaya oturması gerekiyor. Başkan Ali Şafak Öztürk, "Eto'o, bir ay önce olduğu gibi Antalyaspor'un futbolcusudur. Beşiktaş doğru şekilde iletişim kurmadı. Bize teklif yapılırsa konuşuruz" dedi...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...