Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'e tepkiler çığ gibi

Düzenleyen:
Gülben Ergen ve eşi Erhan Çelik'e tepkiler çığ gibi

GÜNDEM Haberleri

Şarkıcı Gülben Ergen'in eşi, haber spikeri Erhan Çelik'in TRT ekranlarında sunuculuk yapmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. MİT TIR'ları davasında yargılanan gazeteci Can Dündar'a yakınlığı ile de tepki çeken Gülben Ergen'e sosyal medyada yapılan tepkiler büyüyerek imza kampanyasına dönüştü.

Şarkıcı Gülben Ergen'in eşi, haber spikeri Erhan Çelik'in TRT ekranlarında sunuculuk yapmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. MİT TIR'ları davasında yargılanan gazeteci Can Dündar'a yakınlığı ile de tepki çeken Gülben Ergen'e sosyal medyada yapılan tepkiler büyüyerek imza kampanyasına dönüştü. Ergen'e sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler ise şöyle; “Sende bu vatanda yaşıyorsun ama sende bu vatana ihanet eden sensin yazık sana” “Can Dündar'a selam yolla sen” “TRT 1 de kocanı istemiyoruz kazandığınız her kuruş haram olur bu halkı enayi yerine koyamazsınız git Can Dündar ve Türkan sayılanlar seni para ya boğsun çocukların için bari biraz utanın” “O bayrağa kuban ol sen”, “Göstermelik gülben”, “Samimiyetsiz istemiyoruz sizi ekranlarda hainler”, “Kocanda sende samimiyetsiz gülben”, “Kimi kandırıyorsun sen”, “Sende kocanda defolup gidin bu güzel ülkeden”, “Senin bu yüzsüzce fotoğrafına inanacağımızı mı sandın” 

Erhan Çelik'i TRT ekranlarında görmek istemeyen izleyiciler www.change.org internet sitesinde imza kampanyası başlattılar. Yapılan imza kampanyasını başlatanlar muhatap olarak TRT Genel Müdürlüğü'ne sesleniyor ve şöyle diyorlar; “Erhan Çelik'i TRT ekranlarında görmek istemiyoruz. Eşi Gülben Ergen'in Türkan Saylan, Tarık Akan, Uğur Dündar hayranlığı varken; eşinin fikirlerinden etkilenmemesi mümkün değil. Darbe yapıldıktan 14 gün sonra ortaya çıkan insanlar sadece fırsatçılık yapanlardır. Bu yüzden bu adamı istemiyoruz.” Geçtiğimiz günlerde TGRT ekranlarında  yayınlanan 'Mehmet Aydın ile Gün Biterken' programına katılan araştırmacı yazar Cem Küçükte bu konuda açıklamalarda bulunuştu.

Küçük, 15 Temmuz gecesi kalkışma bastırıldıktan sonra yorumlarını değiştiren bazı ünlü isimlerin tavırları ve hain girişimde yaşananlarla ilgili dikkat çekici tespitlerini aktardı. Bazı sanatçıların darbe esnasında seslerini dahi çıkarmamaları ve sonrasında U dönüşünün konu alındığı programda özellikle Erhan Çelik ve Gülben Ergen çiftinin 'ortadan' tavırları ağır eleştirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...