Leiva tamam, sıra Derdiyok'ta

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Leiva tamam, sıra Derdiyok'ta

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray her konuda anlaştığı Liverpool’un Brezilyalı orta sahası Leiva’yı İstanbul’a getiriyor. Forvet transferinde ise Derdiyok’ta mutlu son çok yakın

Galatasaray Lucas Leiva transferinde amacına ulaştı. Brezilyalı ön libero ve kulübü Liverpool'la her konuda anlaşma sağlandı. Resmi açıklamanın bu hafta içinde olacağı öğrenildi. Leiva'ya yıllık 2.5 milyon Euro ve bonservis olarak da 3 milyon Euro ödenmesi bekleniyor. Aradığı orta saha oyuncusunu bulan sarı-kırmızılı takımda transfer sırası forvete geldi. Niasse'yi listeden çıkaran Cimbom'un şu an gündemindeki bir numaralı golcünün Eren Derdiyok olduğu ortaya çıktı. Eren'le el sıkışıldı ve Kasımpaşa ile pazarlıklar başladı. Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner'le iyi ilişkilere sahip olan Dursun Özbek, Donk'ta olduğu gibi Eren transferiyle de bizzat ilgilenecek. 1.7 milyon Euro satın alma opsiyonu kullanılmayan Rodellaga ise beklemede tutuluyor.

9 yıldır Liverpool'da
 Premier Lig'e 'özel yetenek' kontenjanıyla henüz 20 yaşında adım atan Lucas Leiva, 9 yıl boyunca sakatlıklarla boğuşmuş olmasına karşın Ada'nın saygı duyulan orta sahalarından biri olmayı başardı. Üstün top kesme ve pas arası becerisinin yanı sıra iyi bir pasör olan Lucas, takımın duran top savunmasına da katkı verebilecek hava hakimiyetine sahip.

LUCAS LEİVA
2015 2016 sezonu
 40 maç
 2770 dakika
 1 asist
 9 sarı kart

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...