Fenerbahçe'de kombine satışları bugün bitiyordu, uzaltıldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de kombine satışları bugün bitiyordu, uzaltıldı

SPOR Haberleri

Nani’yi satan, Diego’ya yol veren ve savunma bölgesine takviyeler yapan sarı-lacivertli yönetim geçen sezon 38 bin kombine satmıştı şimdi 15 binde kaldı.

Fenerbahçe her anlamda önemli bir sürecin eşiğinde… UEFA ile yaptığı anlaşma gereği ekonomik olarak toparlanması gereken bir yandan da iddialı ve başarıyı zorunlu kılan bir takım oluşturmak durumundaki sarı-lacivertlilerde taraftar önemli bir gelir kalemi. Her anlamda. Gerek lisanslı ürün satışı, gerek kombine ve gerekse haftalık bilet… İşte bu kalemin önemli ayaklarından olan kombineler haziran ayı başında satışa çıktı. Şu ana kadar ulaşılan rakam 15 bin… Geçen sezon toplam kombine satışı ise 38 bini bulmuştu… Normalde bugün satışı bitecek olan biletlerin süresi ligin ikinci haftasındaki Kayserispor maçına kadar uzatıldı. İşte tüm bunların değerlendirmesi…

Peki ne değişti?

Sarı-lacivertliler geçen sezon Robin van Persie, Nani, Fernandao, Volkan Şen ve Ozan Tufan gibi yıldızları kadrosuna katmış camiada büyük heyecana sebep olmuştu. Bu sezon ise transferde çok farklı bir yol izlendi. Yıldız transferi yerine ihtiyaca yönelik hamleler geldi. Alınan isimler hücum bölgesinden ziyade savunma ağırlıklıydı (Martin Skrtel, Gregory van der Wiel, Roman Neustadter, İsmail Köybaşı)… Bir tek Aatıf Chahechouhe hücuma dönük bir isim… Önemli ve taraftarı heyecanlandıran bir isim olmamasına rağmen eldeki futbolculardan Nani satıldı, Diego Ribas ayrıldı, Caner Erkin ve Gökhan Gönül sözleşme uzatmadı. Tüm bunlara rağmen kombine bilet fiyatlarına zam yapıldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...