Güneş'ten Sosa'ya uyarı: 'Hayatın biter'

Düzenleyen:
Güneş'ten Sosa'ya uyarı: 'Hayatın biter'

SPOR Haberleri

"Burada bizimle olması gerekiyordu. Yaptığı yanlış. Başkan söylenmesi gerekeni söyledi. Gitmeye kalkarsa futbol hayatı biter"

Jose Sosa baş ağrıtmaya devam ediyor. Israrla Milan'a gitmek isteyen ve kadro dışı kalan oyuncu için dünkü Eibar hazırlık maçı sonrası hocası Şenol Güneş pek de alışık olunmayan bir üslup kullandı. "Oynayan, hele de takıma iyi katkı yapan hiçbir oyuncumun gitmesini istemem. Oynamayan oyuncuları göndermek isteriz. Sosa da bize katkı verdi fakat şu anda aramızda olmalıydı. Kendisine söyledim, hata yapıyor" vurgusunda bulunan Güneş, "İlla ki gitmek isterse yönetimle konuşur. Yönetim uygun görürse ki başkanın söylediğini söylüyorum; 'asla böyle bir şey olmayacak, futbol hayatı biter, gitmeyecek' dedi. Benim bildiğim o" sözlerini kullandı.  

Balotelli gündemde değil

Şenol Güneş, "Ben Sosa'yla konuştum. Onu kaybetmek istemem ama davranışlarını da doğru bulmadığımı söylemeliyim. Oyuncu gelir antrenmana çıkar, gider veya kalır o benimle ilgili değil. Kulübün sahibi değilim, çalışanıyım şu anda. Oyuncuya da söyleyeceğim söz burada başarıyı elde ettiğin ve katkı yaptığın dönemin karşılığı olarak Şampiyonlar Ligi'nde olman gerekir" değerlendirmesinde bulundu. Güneş gündemdeki Balotelli'yi istemediğini ima ederek, "Balotelli ile ilgili benim hiç bir zaman olumlu görüşüm olmadı, nasıl olsun bundan sonra. Balotelli'nin bizim takımda olması için ben hiç fikrimi söylemedim" dedi. 

Gomez'e güle güle

Şenol Güneş Mario Gomez'le ilgili de konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Mazeret üretmesi doğru değil. Niye gitti demek de doğru değil. Kararı kendisi verdi. Bize geldiğinde pişmanlık duymadı, inşallah gittiği yerde pişmanlık duymaz. Giderse de güle güle. Kalmasını isterdim tabii ki ama ayrılması dünyanın sonu değil" dedi.

Devler Ligi'ne hazır değiliz

Şenol Hoca takımın performansını da değerlendirirken, "Şampiyonlar Ligi için hiçbir oyuncumuz yok. O lige hazır değiliz. Hatta kadromuzda bulunan birçok oyuncu da bu konuda sıkıntı olabilir, gidebilir. İdeal Şampiyonlar Ligi kadrosu farklıdır. Ben teknik konuşurum. 4 forvet oyuncusu olacak, dördü de birbirinden farklı olacak ama şartlara baktığınızda düşündükleriniz gerçekleşmeyebilir" diyerek kadro eksikliğinden şikayet etti. 

Kamp sona erdi

Beşiktaş Eibar maçıyla birlikte Avusturya kampını tamamladı. Hazırlık karşılaşmasının hemen ardından kamp yaptığı otele gelerek yemek yiyen siyah-beyazlılar, daha sonra Salzburg'dan kalkan özel uçakla İstanbul'a döndü. Takım iki günlük iznin ardından hazırlıklarına devam edecek. 

Valencia Oğuzhan'ı istiyor

La Liga ekibi Valencia Oğuzhan Özyakup'u istiyor. İspanyol kulübü siyahv-beyazlılara 8 milyon avro artı bir sonraki satıştan yüzde 15 pay önerdi. Oğuzhan’ın bonservis bedelini 20 milyon avro olarak belirleyen Beşiktaş yönetimi teklif için teşekkür etti.

Kartal güle oynaya

Beşiktaş, Avusturya kampındaki hazırlık maçında La Liga ekiplerinden Eibar'i 3-0 mağlup etti. Kartal mücadeleye; Tolga, Beck, Marcelo, Necip, Tosic, Tolgay, Atiba, Aras, Oğuzhan, Olcay ve Cenk Tosun ilk on biriyle başladı. Karşılaşmanın 8. dakikasında Aras asistledi Cenk Tosun Beşiktaş'ı öne geçirdi. İlk yarı siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya da tempolu başlayan Beşiktaş, 56. dakikada Cenk ile farkı ikiye çıkardı. 60. dakikada Tolgay şık bir aşırtma vuruşla skoru ilan etti. Karşılaşmayı 500 Türk taraftar izledi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...