Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Saraybosna’da Türkiye coşkusu

Düzenleyen:
Saraybosna’da Türkiye coşkusu

DÜNYA Haberleri

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’daki tarihî Başçarşı Meydanı’nda, “Dik dur eğilme, Bosna Hersek seninle” sloganıyla demokrasi nöbeti düzenlendi.

Türk Bosna Hersek İş Adamları Derneğinin (TUBSİAD) girişimi ve Bosna Hersek’te faaliyet gösteren 33 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle FETÖ’nün darbe teşebbüsüne tepki göstermek, Türk hükümetine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla düzenlenen demokrasi nöbetine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Üzerinde “Seninleyiz” yazılı ve Bosna Hersek ile Türk bayraklarının bulunduğu tişörtler giyen vatandaşlar, sık sık tekbir getirip “Dik dur eğilme, Bosna Hersek seninle” sloganları attı. Etkinlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehitleri anma programındaki konuşması da canlı olarak aktarıldı. Vatandaşlar, Erdoğan’ın konuşması sırasında sık sık tekbir getirip tezahürat yaptı. Saraybosna’daki demokrasi nöbeti sabah namazına kadar sürdü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...