Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul ve Ankara'da ücretsiz toplu taşımaya yeni düzenleme

Düzenleyen:
İstanbul ve Ankara'da ücretsiz toplu taşımaya yeni düzenleme

GÜNDEM Haberleri

İstanbul ve Ankara'da bu gece sona erecek ücretsiz toplu taşıma hizmeti, yeniden düzenlenerek bir hafta daha uzatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, devam eden demokrasi nöbetleri nedeniyle ücretsiz hizmet veren toplu taşıma araçlarına yeni bir düzenleme getirdi. İstanbul'daki toplu taşıma araçlarından İETT Otobüsleri ve Raylı Sistemler bir hafta süreyle 7 Ağustos Pazar saat 24.00'a kadar 20.00-06.00 saatleri arasında ücretsiz yolcu taşımaya devam edecek. Toplu ulaşım, 20.00-06.00 saatleri dışında ücretli olacak. Şehir Hatları, Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ ve Deniz Motorları ise artık ücretli hizmet verecek. Başkan Kadir Topbaş, 16 Temmuz tarihinden itibaren ücretsiz hizmet veren toplu minibüs ve dolmuş esnafının bir mağduriyetinin oluştuğunu belirtmiş, bu nedenle yeni bir düzenleme yapılacağını açıklamıştı.

Ankara’da da ücretsiz ulaşıma devam
Melih Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan ücretsiz ulaşım seferlerinin 1 hafta daha uzatıldığını bildirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, 8 Ağustos Pazartesi sabahına kadar devam edecek uygulamanın, daha önce olduğu gibi, belediye otobüslerinin yanı sıra Metro ve Ankaray’ı da kapsadığını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...