İstanbul'da korkutan yangın

İstanbul'da korkutan yangın

YAŞAM Haberleri

Beylikdüzü'nde bir ayakkabı boyası imalathanesi alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın 01.00 sıralarında Mermerciler sanayi sitesi, 14. Cadde üzerinde bulunan bir imalathanede meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belli olmayan yangın, ayakkabı boyası imalatı yapan imalathaneyi sardı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. Beylikdüzü itfaiyesinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınamadı.
İtfaiye eri yaralandı

Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangına çevre ilçelerden gelen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangına müdahalede bulunan bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Yangın yaklaşık iki saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınırken, imalathanede büyük çapta maddi hasar oluştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...