Sosa kalıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sosa kalıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Domagoj Vida ile Gustavo Gomez’in kulüpleriyle pazarlık halinde olan ve Mario Gomez umudunu sürdüren siyah-beyazlı ekipte, Sosa’nın da takımda kalma ihtimali arttı

JOSE SOSA
Beşiktaş yönetimi, Avusturya kampında, takım disiplinine zarar vermemesi için kadro dışı bırakarak İstanbul'a gönderdiği Jose Sosa'nın alacağı kararı bekliyor. Siyah-beyazlı takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli futbolcu, Milan CEO'su Adriano Galliani ile Ibiza'da görüştü. Şayet İtalyan ekibi 6.5 milyon Euro'luk bonservis talebini karşılamazsa Sosa, yoluna yüzde 90 Beşiktaş'ta devam edecek.

DOMAGOJ VİDA
Şenol Güneş, Vida'ya onay verdi. Kiev ile görüşmeler sürüyor. Beşiktaş'ın en büyük kozu, Hırvat stoperin Kiev'de kalmak istememesi. İlk görüşmelerde Ukrayna kulübü, 10 milyon Euro istedi. Beşiktaş ise kiralık formülünü devreye soktu. Oyuncuyu kiralık göndermeye yanaşmayan Kiev'e son olarak "Ya 4 milyon Euro veririz ya da Boyko+bir miktar para öneririz" teklifi sunuldu. Şu an cevap bekleniyor.

GUSTAVO GOMEZ
Beşiktaş, Gustavo Gomez'in bonservisi için Arjantin kulübü Lanus'a son olarak 5.5 milyon Dolar önerdi. Ancak kulüp, 7 milyon Dolar ısrarını sürdürüyor. Beşiktaş Yönetimi, "Bu kadar taviz verdik, bütçemizi aştık, biraz da siz adım atın" diyerek masadan kalktı. Bu transfer şu an zora girdi. Tek yol Gustavo'nun kulübünün, Beşiktaş'ın 5.5 milyon Dolarlık teklifine 'evet' demesinden geçiyor.

MARİO GOMEZ
Alman golcünün, Beşiktaş'ta devam etmeyeceğini açıklamasına rağmen hiçbir takımla anlaşamaması sonrası menajeri ile tekrar temas kuruldu. Menajeri "Şu anda İspanya'da bazı kulüplerle görüşüyoruz" diyerek süreci uzatıyor. Beşiktaş, bir yandan Alman futbolcunun alternatifini ararken, bir yandan da oyuncunun eski şartlarla siyah-beyazlı takıma dönmesini bekliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...