Dzemaili sahanın en kötüsü

Dzemaili sahanın en kötüsü

SPOR Haberleri

Manchester United maçının ikinci yarısında sergilenen futbol sarı-kırmızılı yetkilileri hayal kırıklığına uğrattı.

Özellikle Blerim Dzemaili sahanın en kötüsü olarak değerlendirildi. Celtic'in orta sahası Johansen ise gündemden çıkarıldı.

Aslan Traore ile masada!
Yeni sezon öncesi forvet takviyesi yapmak isteyen G.Saray için İngiliz basını Chelsea'nin genç golcüsü Bertrand Traore ile görüşeceğini yazdı. Chelsea'nin yeni patronu Conte'nin, takımda düşünmediği oyuncusu için Aslan'ın önümüzdeki hafta masaya oturacağı iddia edildi.

Elmander çok şaşırdı
Manchester United maçını izlemeye gelen eski Galatasaraylı Johan Elmander 5-2'lik yenilgiye çok şaşırdı. İlk yarıdaki takımı beğendiğini söyleyen Elmander, "İkinci yarı oyunun kontrolü tamamen Manchester United'daydı. Elbette skor üzüntü verici ama sonuçta bu bir hazırlık maçı" dedi.

Atletico'ya alternatif
Hazırlık maçında Manchester United'a 5-2 yenilen Galatasaray'ın bir sonraki hazırlık maçı 6 Ağustos'ta TT Arena'da Atletico Madrid ile. Ancak İspanyol ekibi Türkiye'de yaşanan hain kalkışma ve terörü gerekçe göstererek İstanbul'a gelmek istemiyor. İspanyol ekibine güvenlik konusunda tam garanti veren sarı-kırmızılı kulüp her ihtimale karşı Atletico Madrid'in yerine bir rakip arıyor. Rakibin iki gün içinde kesinleşeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...