Trabzonspor kaptanı geçen sezonun röntgenini çekti, ilacı verdi

Düzenleyen:
Trabzonspor kaptanı geçen sezonun röntgenini çekti, ilacı verdi

SPOR Haberleri

“Yiğit tökezler düşmez. Biz de biraz tökezledik. Kaybettiğimiz itibarımızı geri kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Kaptan Onur Kıvrak konuştu geçen sezonun fotoğrafını net bir şekilde ortaya koydu ve yeni sezona baktı… İşte Onur Kıvrak’ın sözleri: “Yiğit tökezler düşmez, biz de biraz tökezledik. Kaybettiğimiz itibarımızı geri kazanmak için takım halinde elimizden geleni yapacağız. Yönetimimiz ve teknik heyetimizle birlikte bunu başaracağız. Saha içinde güzel duygular besleyen her şeyiyle kendini sahaya yansıtan bir Trabzonspor izleteceğimizin garantisini verebilirim. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Bunun söylememin en büyük nedenlerinden bir tanesi Ersun Yanal tabii ki. İnşallah her şey güzel olacak.”

Milli kaleyi istiyorum

“İyi sinyaller vermek istiyoruz. Çünkü bir değişim içindeyiz. Gerçekten Ersun Yanal farkı var. Bu değişimi de yeni sezonda herkese göstermek istiyoruz. Takım içinde harika bir ortam var, nazar değmesin inşallah. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Bunu başardığımız takdirde, lige de yansıyacaktır. Önümde 2018 Dünya Kupası eleme maçları var. Hedefimde A Milli Takım kalesine tekrar geri almak."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...