Bir dönem Gülen'in en yakınında yer alan Gülerce: 'Şike kumpastı'

Düzenleyen:
Bir dönem Gülen'in en yakınında yer alan Gülerce: 'Şike kumpastı'

SPOR Haberleri

"Gülen Aziz Yıldırım'ı bitirmek istedi. Yıldırım'ın kendisi hakkındaki olumsuz görüşlerinin F.Bahçe camiasına sirayet etmesini istemedi"

Bir dönem Fethullah Gülen’in en yakınında yer alan isimlerden olan ve 2009 yılında oluşumdan ayrılan gazeteci-yazar Hüseyin Gülerce, 3 Temmuz şike davası ile ilgili konuştu. Gülerce, CNN Türk'te katıldığı bir programda Fenerbahçe ile ilgili önemli ifadeler kullanırken şike davası ile ilgili olarak da şok açıklamalar yaptı. FETÖ ile ilgili bilgiler veren Gülerce, şike davasının Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek için başlatıldığını söyledi.

Aziz Yıldırım'ın sözlerinden rahatsız oldu

Gülerce, "Aziz Yıldırım, uçakta bir arkadaşına Fethullah Gülen hakkında tepki gösteriyor. O da gidiyor bunu Gülen'e söylüyor. Gülen de buna takıyor. Şike operasyonu için de bu yüzden düğmeye basılıyor. Aziz Yıldırım'ın Gülen hakkındaki olumsuz görüşlerinin Türkiye'nin en çok taraftarı olan F.Bahçe camiasına sirayet etmesi istenmedi" derken, "Gülen, Aziz Yıldırım'ın kendisi ile ilgili olumsuz düşüncelerinden rahatsız olduğu için şike operasyonu yaptı. Ben Galatasaraylıyım. Yalovaspor'un eski başkanıyım. Şike, Türk futbolunda her zaman vardı ama o süreç şike süreci değildi" sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...