Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahraman kadınlar Kısıklı'da buluştu

Düzenleyen:
Kahraman kadınlar Kısıklı'da buluştu

GÜNDEM Haberleri

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), darbe girişimine karşı koyan kadınları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önünde düzenlenen demokrasi nöbetinde bir araya getirdi.

Gece boyunca süren nöbette, darbe direnişi sırasında gazi olan kadınlar sahnede yaşadıklarını anlatırken, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak halka hitap etti. Esra Albayrak, “Ben 1983 yılında doğdum. 80 darbesini hatırlayacak yaşta değilim. Fakat benim de hayatımda 28 Şubat süreci oldu. O süreçte hakikaten insanın temel haklarından, özgürlüklerinden alıkonmasının nasıl korkunç bir iz bıraktığını birebir yaşadım ve gördüm. Allah’a hamd ediyorum ki çocuklarımıza anlatacağımız bir fedakârlık hikâyemiz var’’ ifadelerini kullandı. Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ise “Cumhurbaşkanımıza ulaşmaya çalışırken F-16’ların alçaktan uçtuğunu gördüm. Ben zannettim ki Cumhurbaşkanımızı korumaya geldiler. Meğerse Kandil’e atmadıkları bombayı Cumhurbaşkanımıza atmaya gelmişler” şeklinde konuştu. İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...