Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İş dünyası ilan seferberliğinde

Düzenleyen:
İş dünyası ilan seferberliğinde

Ekonomi Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından algı seferberliği başlatan iş dünyası, Türk halkının demokrasi mücadelesini yurt dışındaki gazetelere verdiği ilanlarla dünyaya duyuruyor.

TÜSİAD; Sabancı Holding, TAV Havalimanları, Nef gibi şirketlerin çıkmasında öncülük ettiği ilanlar; ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere'nin önde gelen gazetelerinde yayımlandı. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, TAV’ın Türkiye'de yabancı yatırımcının en fazla olduğu şirketlerden biri olduğunu belirterek, “Dört kıtada 17 ülkede iş yapıyoruz. Onun için Financial Times'da yayınlanan ilanımızın ardından tüm yatırımcı ve ortaklarımızdan destek mesajları aldık. Türk halkının darbe girişimi karşısında, demokrasinin ve cumhuriyet değerlerinin korunması için yaptıklarını çok takdir ettiklerini ilettiler” dedi. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur da, dünyada bugüne kadar 360'ın üzerinde darbe olduğunu, bunlar arasında Türkiye'nin bir ilki başardığını ve halk tarafından bastırılan ilk darbe girişimi olarak tarihe geçtiğini belirtti. İletişim uzmanı Ali Saydam ise iletişimin ancak entegre bir anlayışla, Türkçesiyle bütünsellik içinde, yönetilirse etki şansının çok daha yüksek olacağını söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...