DeFacto, yurt dışında büyüyor

Düzenleyen:
DeFacto, yurt dışında büyüyor

Ekonomi Haberleri

Global marka olma hedefiyle yurt dışı mağazacılığına ağırlık veren giyim markası DeFacto, Suudi Arabistan'ı yeni pazar olarak belirledi.

Marka, Arap yarımadasındaki ilk mağazasını Riyad'da açan, ardından 7 şehirde 8 mağazaya ulaşan DeFacto, ülkedeki mağaza sayısını yıl sonuna kadar 15'e çıkarmayı, gelecek 5 yıl içinde de 46 mağazaya ulaştırmayı hedefliyor. Şirketin yeni pazara girişiyle ilgili açıklama yapan DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  İhsan Ateş; "Yurt dışında hem fiziksel mağaza sayımızı artırarak hem de e-ticaret yatırımlarımız ile dünya çapında gerçek bir moda markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2016 yılında 7 yeni ülkeye girme ve 50 yeni mağazayı açmayı planlıyoruz. Bu hedeflerimiz kapsamında Suudi Arabistan’daki ilk mağazamızı Riyad’da hizmete açtık ve ülkede 7 şehre yayılarak 8 mağazaya ulaştık” dedi. Markanın 306'sı yurt içi, 69'u yurt dışı olmak üzere 375 mağazası bulunuyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...