70 milyon dolara imza atmıştı, 'Param yok' dedi

Düzenleyen:
70 milyon dolara imza atmıştı, 'Param yok' dedi

SPOR Haberleri

Özel mesajları ortaya çıkan ve komedyen Atalay Demirci'ye "Para olarak şu an biraz sıkışığım" yazan Oklahoma City Thunder oyuncusu Enes Kanter'in yıllık maaşı dudak uçuklattı.

Komedyen Atalay Demirci'nin hacklenen Twitter hesabıyla birlikte dikkat çeken bir detay da ortaya çıktı. 

Demirci, Enes Kanter'den para istiyor… 29 Temmuz'da DM'den gerçekleşen bu yazışmalar şu şekilde:

ENES KANTER: Abi selamlar, okudum mesajını, şu an bildiğin gibi herkes çok sıkışık durumda. Bizim bile Amerika'ya bölgelere ödemem gereken şeyi ödeyeceğim yeni sezonun yatmasını bekliyorum. Onun için şu an ben de biraz sıkışığım abi. İleride olabilir de ama şu an biraz zor olabilir. Kusura bakma abi biz de diğer tarafa da yetişmeye çalışıyoruz. Yoksa bir çok Hizmet duracak Allah korusun.

ATALAY DEMİRCİ: Anladım Enes'im biliyorum, az çok tahmin edebiliyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin kardeşim. Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada anlarsın kardeşim.

ENES KANTER: Sorun değil abi.

YILLIK KAZANCI 52 MİLYON TL

2015 yılında Oklahoma City Thunder'le olan sözleşmesini 70 milyon dolar karşılığında 4 yıllık uzatan Enes Kanter, yılda 17.5 milyon dolar (52 milyon TL) kazanıyor… Bu anlaşma ile 'En çok kazanan Türk oyuncu' unvanının sahibi olan Kanter'in, FETÖ'ye aktardığı paralar nedeniyle yaşadığı ekonomik sıkıntı yazışmalarda ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...