Ertem Şener: Ben dahil kim varsa alınsın!

Düzenleyen:
Ertem Şener: Ben dahil kim varsa alınsın!

SPOR Haberleri

Spor spikeri Ertem Şener, "3 Temmuz 2011 ve sonrası (Ben dahil) FETÖ'den bilgi alıp , temas kurup bilinçli olarak manipüle eden kim varsa onlar da alınsın" dedi.

FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası devletin tüm kademelerinde FETÖ'cülerin görevden uzaklaştırılmasının ardından 'spor medyasına sıra gelecek mi?' soruları sporseverler tarafından sıkça dillendiriliyor.

Yaşananların ardından, 3 Temmuz 2011'de başlatılan şike operasyonunun da bir kumpas olduğunu söyleyen Fenerbahçe taraftarıyla spor spikeri Ertem Şener karşı karşıya geldi. Geçmiş dönemde Fetullah Gülen'i savunduğu ve ona yakın olduğunu ileri süren Fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medya üzerinden Şener'i hedef aldı.

Fenerbahçe'nin etkin taraftar gruplarından 12 Numara ile sürekli sosyal medya üzerinden diyalog yaşayan Ertem Şener'in son tweeti ise büyük ses getirdi.

"FETÖ'CÜ KİM VARSA BEN DAHİL İÇERİ ALINSIN"

Ertem Şener tweetinde, '3 Temmuz 2011 ve sonrası ( BEN DAHİL !!! ) FETÖ'den bilgi alıp , temas kurup bilinçli olarak manipüle eden kim varsa onlar da ALINSIN !!!' dedi.

FETÖ konusunda herkes gibi kendisinin de bilinçsiz olduğunu söyleyen Ertem Şener, 12 Numara kurucusu Mehmet Alakuş'tan helallik istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...