"Seviyoruz, OHAL'de evleniyoruz"

Düzenleyen:
"Seviyoruz, OHAL'de evleniyoruz"

YAŞAM Haberleri

Mardin'de düğünlerini yapan gelin ve damat üzerinde "Seviyoruz, OHAL'de evleniyoruz" yazılı araçla geldikleri alanda demokrasi nöbetine katılanlara destek verdi

Mardin'de gelin ve damat Fetullahçı Terör Örgüt'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan ve 17 gündür devam eden demokrasi nöbetine katıldı. Mardin'de 15 Temmuz gecesi FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti devam ediyor. Düğünleri yapan Fehmi ve Ayşe Teker çifti damatlık ve gelinlikleriyle, üzerinde "Seviyoruz, OHAL'de evleniyoruz" yazılı otomobille AK Parti İl Başkanlığı önünde 17 gündür süren demokrasi nöbetine katıldı. Alana ellerindeki Türk bayraklarıyla gelen çifti, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar karşıladı. Aileleriyle sahneye çıkan çift, bayraklarla alanda bulunan vatandaşları selamladı.
Mutlu günlerinde demokrasi nöbetine katılan Fehmi ve Ayşe Teker çiftine teşekkür eden Dündar, gelin ve damada altın hediye etti. Sahneden vatandaşlara seslenen gelin Ayşe Teker, "Bütün halkımıza selam olsun. Hepimiz birlik ve beraberlik için buradayız." dedi.

Damat Fehmi Teker ise "Başta Başkomutanımız olmak üzere bu devlet demokrasi yolunda hep birlikte tek yürek, tek millet, tek bayrak ve tek vatan olarak devam edecektir." ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından Teker çifti, Türk bayraklarıyla alanda bekleyerek demokrasi nöbetine destek verdi.
Çift, daha sonra üzerinde "Seviyoruz, OHAL'de evleniyoruz" yazılı gelin arabasına binerek alandan ayrıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...