Buse Terim Bahçekapılı kararını verdi

Düzenleyen:
Buse Terim Bahçekapılı kararını verdi

MAGAZİN Haberleri

7 aylık hamile olan Buse Terim Bahçekapılı, yurtdışında doğum yapan ünlülerin aksine bebeğini Türkiye’de doğurmaya karar verdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in 7 aylık hamile olan kızı Buse Terim Bahçekapılı, doğumda kendini Türk doktorlarına emanet edecek! Volkan Bahçekapılı ile evli olan ve ilk kez çocuk sahibi olmaya hazırlanan Buse Terim, yurtdışında doğum yapan ünlülerin aksine İstanbul’da kız bebeğini kucağına alacağını söyledi. Eşiyle Bodrum’da gittiği bir konserde görüntülenen Terim’in heyecanlı olduğu ise dikkatlerden kaçmadı. Kızını kucağına almak için gün sayan ünlü isim "Yakında bir kızım olacak. İsmini daha belirlemedik. 

Organik beslenme 

İstanbul’da doğum yapmayı düşünüyorum ve çok heyecanlıyım" diyerek duygularını ifade etti. Hamilelik esnasında sağlıklı yaşama dikkat çeken Terim, bu süre zarfında beslenmesinden güzelliğine kadar tüm ürünleri organik olmasına özen gösteriyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...