Darbeden 2 gün önce CNN - Amanpour İstanbul'daydı

Düzenleyen:
Darbeden 2 gün önce CNN - Amanpour İstanbul'daydı

GÜNDEM Haberleri

Kasıtlı olarak Türkiye karşıtlığı üzerine yayın yapan CNN ve onun deneyimli gazetecisi Amanpour darbeden 2 gün önce Türkiye'de kamp kurdu.

Dış habercilikte, Pentagon'un dış politikasına paralel olarak yayınlarıyla bilinen CNN ve onun ünlü gazetecisi İran asıllı Amanpour'un darbe girişiminin hemen öncesinde Türkiye'ye gelmesi tesadüf mü.

AMERİKA SİSİ DARBESİNİ DE DESTEKLEMİŞTİ
Amerika, dünyanın neresinde olursa olsun son yüz yılda yapılan darbelerin tamamından haberi olan bir süper güç. Hatta Amerika'nın bu darbelere doğrudan veya dolaylı yoldan destek verdiği de bilinen bir gerçek. Son olarak Mısır'da darbe yapılmış, seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi cezaevine gönderilmiş, darbeci Sisi ise silah zoruyla yeni cumhurbaşkanı olmuştu. Mısır'daki darbeye başta Amerika olmak üzere hiçbir Batılı ülke karşı çıkmamış, Sisi'yi destekleme kararı almıştı.

 

TÜRKİYE'DEKİ DARBE GİRİŞİMİNDEN HABERLERİ VARDI
Türkiye'de de aynısı olacaktı ve Amerika ile Batılı müttefiklerimizin tamamına yakını bu darbeden haberdardı, hatta destekliyorlardı.

AMANPOUR DARBEDEN 2 GÜN ÖNCE TÜRKİYE'DE İŞİ NE?
En büyük kanıtlarından biri de CNN sunucusu Amanpour'un darbeden 2 gün önce özel ekibiyle birlikte İstanbul'a gelmesiydi. İstanbul'un ardından Ankara'da da CNN ekibiyle kamp kuran Amanpour, darbe başarılı olsaydı, konuyla ilgili hemen her ayrıntıya ulaşabilecek ve yayıncılıktaki şöhretine şöhret katacaktı.

Türk toplumu, tarihte bilki de ilk kez, Amerika'nın, CNN'in ve Batılı diğer müttefiklerinin alenen desteklediği bir darbe girişimini, canını ortaya koyarak önledi.

AMERİKALILAR İLK KEZ BAŞARAMADI
Amerika'nın, Amerikan televizyonlarının salgırlanlığının altında yatan temel neden bu, başaramadılar, hazmedemiyorlar..

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...