G.Saray istedi, 30 milyona transfer oldu...

Düzenleyen:
G.Saray istedi, 30 milyona transfer oldu...

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Leicester City, Galatasaray'ın ara transfer döneminde almak istediği isimlerin başında gelen Polonyalı Bartosz Kaputska'yı, 30 milyon TL'ye transfer etti.

Galatasaray'ın Ocak ayı transfer döneminde sol kanada almak istediği isimlerin başında gelen Polonyalı Bartosz Kapustka, Premier Lig şampiyonu Leicester City ile anlaşmaya vardı.

30 MİLYON TL'YE ANLAŞTILAR

Polonya basınına açıkça Leicester City'de oynamak istediğini belirten Kapustka'nın transferi için Cracovia Kraków ve İngiliz kulübünün 7.5 milyon sterlin (30 milyon TL) karşılığında el sıkıştığı aktarıldı. İngiliz kulübünün teknik direktörü Claudio Ranieri'nin kendisiyle konuştuğunu açıklayan Kapustka, İtalyan teknik adamın kendisine teklif yaptığını ve kendisinin de bu teklife olumlu yanıt verdiğini duyurdu.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu
Haber Önerileri

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...