Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zorlu maç öncesi Fener'e müjde

Düzenleyen:
Zorlu maç öncesi Fener'e müjde

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Schalke 04'te top koşturan 26 yaşındaki Faslı orta saha oyuncu Younes Belhanda'nın transferini Monaco ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3'ncü ön eleme maçından sonra bitirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları bir kez daha hız kazanıyor. Yeni sezon için yapılanmaya giden kulüpte, son hamle 10 numara bölgesine gelecek. Şimdiye kadar 5 yeni isimle sözleşme imzalayan ve 12 futbolcusuyla yollarını ayıran sarı-lacivertliler, Younes Belhanda ile son noktayı koymayı planlıyor.

KİRALAMA FORMÜLÜ GÜNDEMDE

Orta sahada oyun kurucu bölgesine bir takviye düşünen Fenerbahçe'nin Monaco rövanşının sonucunu beklediği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasına kalmak isteyen sarı-lacivertli kulübün, transfer hamlesini buna göre yapacağı ve işlemleri yoğunlaştıracağı bildirildi. Bütün çalışmalar sonucunda da ilk hedef olarak Belhanda ismi ağırlık kazandı. Geçen sezonu Almanya'da Schalke 04'te geçiren ve bonservisi Dinamo Kiev'de bulunan Faslı yıldızın öncelikle kiralanması planlanıyor. Finansal Fair Play kurallerı nedeniyle titiz davranan yönetimin, şu an için bonservis yerine kiralama formülünün düşünüldüğü belirtiliyor.

Zorlu maç öncesi Fener'e müjde

MONACO MAÇI BEKLENİYOR

Bu transfer için önemli bir mesafe kat eden sarı-lacivertlilerin, Monaco deplasmanındaki rövanş sonrası işi resmiyete dökmesi bekleniyor.

17 MAÇ 2 GOL 1 ASİST

Younes Belhanda, geçen sezon Schalke 04 ile 17 maça çıktı, 2 gol atıp, 1 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...