'Emre Mor zımparalanması gereken bir elmas'

Düzenleyen:
'Emre Mor zımparalanması gereken bir elmas'

SPOR Haberleri

Alman basını, Borussia Dortmund forması giyen A Milli Takım futbolcusu Emre Mor'a, Teknik Direktör Tuchel'in özel olarak ikazda bulunduğunu ve zımparalanması gereken bir elmas olduğunu manşetine taşıdı.

Borussia Dortmund'un iki genç yıldız adayı transferleri Emre Mor ve Ousmane Dembele Alman spor basınının gündemini meşgul ediyor. Milli oyuncumuz Emre Mor ve Fransız futbolcu Ousmane Dembele'nin hazırlık maçlarında gösterdikleri performans Dortmund seyircisini mutlu ederken kulübün Sportif Direktörü Michael Zorc ise iki oyuncuyla ilgili uyarılarda bulundu.

"HER İKİSİ DE ÇOK HIZLI"

İki oyuncunun da çok istekli olduğunun altını çizen Zorc, "Her ikisi de çok hızlı ve sürekli ileriye doğru oynuyor. Ancak kimi zaman oyunu yavaşlatmak da gerekiyor" dedi.

EMRE MOR'A UYARI

Kicker'da yer alan habere göre takımın teknik direktörü Thomas Tuchel Emre Mor'la özel bir toplantı yaptı. Emre'nin Tuchel'in dediklerini dikkatle dinlediği belirtiliyor. Tuchel'in bu konuşmada Emre Mor'u bu konuda uyardığı öğrenildi.

ZIMPARALANMALARI GEREK

Emre Mor ve Dembele'nin henüz yolun çok başında olduğu ve emekleme döneminde olduğu öğrenmeleri gereken çok şey olduğu belirterek oyuncuların bu hızlı oyunlarının gençliklerine verildiği belirtiliyor.

Haber her iki oyuncunun da madenden çıkmış ham elmas gibi oldukları ve zımparalanmaları gerektiği vurgulandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...