Barça, Arda İçin 166 milyonu reddetti!

Düzenleyen:
Barça, Arda İçin 166 milyonu reddetti!

SPOR Haberleri

Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, "Barcelona, bir Çin Kulübü Arda için 50 milyon Euro (166 milyon TL) teklif etti, ona bile "hayır" dedi, Katalanlar, Arda'dan çok faydalanacağız" açıklamasını yaptı.

Mehmet Arslan, Arda Turan'a bir Çin takımının 50 milyon euroluk teklif yapıldığını ancak bu teklifin Barcelona tarafından reddedildiğini iddia etti.

"7-8 TEKLİF VAR"

Arda Turan için Barcelona'ya 7-8 teklif geldiğini ifade eden Arslan, "Luis Enrique bu konuda düşüncesini çok açık bir dille ifade etti. Şu anda Barcelona ile birlikte İngiltere'de bulunan Arda'nın takımda kalacağını açıkladı. Hatta daha da ileri giderek, 'Arda'dan çok faydalanacağız' açıklaması yaptı.

34 MİLYON EURO'YA MAL OLDU

Peki Arda'ya teklif geliyor mu? Tabii ki geliyor. Çin'den, İngiltere'den Barça'ya ulaşan 7-8 sözlü teklif var. Ama Barcelona'nın yanıtı net: Hayır satmıyoruz. 34 milyon Euro'ya mal oldu Arda, Barcelona'ya.Bir Çin Kulübü 50 milyon Euro teklif etti. Ona bile "hayır" dedi, Katalanlar."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...