Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FIFA menajeri: Galatasaray, Lassana Diarra ile anlaştı ancak...

Düzenleyen:
FIFA menajeri: Galatasaray, Lassana Diarra ile anlaştı ancak...

SPOR Haberleri

FİFA menajeri Mesrun İzet, Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'ın 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncu Lassana Diarra ile anlaştığını ancak oyunucunun eşinin Türkiye'deki yaşanan olaylar sebebiyle gelmek istemediğini söyledi.

Galatasaray adına yetki alan FIFA menajeri Mesrun İzet, Lassana Diarra konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İzet, Sarı-Kırmızılıların oyuncuyla her konuda anlaştığını ancak Fransız futbolcunun eşinin Türkiye'deki olaylar sebebiyle İstanbul'a gelmek istemediğini belirtti.

"HER KONUDA ANLAŞMIŞTI"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İzet, ''Şu anda Lassana Diarra Türkiye'ye gelmek istiyor. Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti, ufak detaylar vardı. Ancak eşi Türkiye'ye gelmek istemedi ve Diarra'yı etkiledi.. Fransa'da bir akrabasını kaybetti. Ondan çok etkilendi. Korktuğunu ve gelemeyeceğini söyledi. 1 hafta ikna etmeye çalıştım. Birlikte İstanbul'a gidip görmemizi söyledim. Eşi kabul etmedi ve korktuğunu söyledi.. Maddi konularda büyük ölçüde anlaşmıştık. 2 yıllık anlaşma yapacaktık. AC Milan ve Valencia kendisiyle ilgileniyor'' dedi.

"EŞİ GELMEK İSTEMEDİ"

Mesrun İzet, ''Ben eşine teklifte bulundum. Birlikte gidelim dedim ve tehlikeli olmadığını söyledim. Gitmek istemediğini söyledi ve ikna olmadı. Diarra Türkiye'ye gelmek istiyor, ama eşi razı olmuyor. Galatasaray'ın görüştüğü birkaç oyuncu var.. Bu isimden biri Lucas Leiva...'' şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...