Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terk edilen yavrular aile oldu

Terk edilen yavrular aile oldu

DÜNYA Haberleri

Güney Afrika'da anneleri tarafından terk edilen 3 aslan, bir kaplan ve bir sırtlan yavrusu bir aile oluşturdu.

Güney Afrika'da anneleri tarafından terk edilen 3 aslan, bir kaplan ve bir sırtlan yavrusu bir aile oluşturdu. Tek başlarına hayatta kalma şanslarının az olduğu ifade edilen yavrular, güç birliği yaparak Rustenburg'da aynı çatı altında mutlu bir hayat sürüyor.
Yavrular, doğumlarından itibaren Akwaaba hayvan barınağında bir arada yaşıyor. Sevimli yavrular, barınağın sahibi Layla Cajee tarafından özel bakım görüyor. Ayrı türlerdeki hayvanların yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Layla, "Bunların doğal hayatta annelerinin koruması olmadan hayatta kalma şansları zayıftı. Burada hep birlikte büyüyorlar. Onların büyümelerini görmek bizi sevindiriyor" dedi.
Layla, iki sene sonra bu hayvanların yırtıcı yetişkinler haline geleceğini, dolayısıyla bunları zamanla birbirlerinden ayıracaklarını söyledi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...