Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terör mağduru vatandaşlardan Ahmet Türk'e tepki

Düzenleyen:
Terör mağduru vatandaşlardan Ahmet Türk'e tepki

GÜNDEM Haberleri

PKK'lı teröristlerin saldırıları nedeniyle 14 Mart'tan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırıldığı Nusaybin'i ziyaret eden Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Türk ve HDP Milletvekili Aslan'a vatandaşlar tepki gösterdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör mağduru vatandaşlar kendilerini ziyaret eden Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve HDP Milletvekili Mehmet Ali Aslan'a tepki gösterdi. PKK'lı teröristlerin saldırıları nedeniyle 14 Mart'tan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırıldığı Nusaybin'e incelemelerde bulunmak üzere giden Belediye Başkanı Türk ve Milletvekili Aslan, esnafı ziyaret etti. Türk ve Aslan ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.
Terör mağduru vatandaşlardan Ahmet Türk'e tepki
İlçedeki bir vatandaş, Türk'e haklarını istediklerini belirterek, "Bizi dinlesinler. Bizi muhacir yaptınız, bizi perişan ettiniz, rezil ettiniz. Bu şekilde Kürtlük istemiyoruz." dedi. Bir esnaf da mağduriyetlerinin ortada olduğuna dikkati çekerek tepkisini, "Kimsenin kimseye bir şey anlatmasına gerek yok. Allah hakkımızı bırakmasın." ifadesini kullandı.
Terör mağduru vatandaşlardan Ahmet Türk'e tepki
Terör mağduru bir kadın ise 6 aydır Batman'da yaşadığını, belediyeden hiç yardım almadığını aktararak, "Bizim için hiçbir şey yapmadınız. Bizi kapı önlerinde bıraktınız. Hepiniz koltuklarınızda oturuyorsunuz." diye konuştu.
Tepkiler üzerine Türk ve Aslan ilçeden ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...