Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

167 general ve amiralin ataması yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
167 general ve amiralin ataması yapıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Milli Savunma Bakanlığının, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları ile GATA Komutanlığından 167 general ve amiralin çeşitli görevlere atanmalarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığının, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 94 general, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 22 amiral, Hava Kuvvetleri Komutanlığından 44 general ile GATA Komutanlığından 6 general ve 1 amiralin çeşitli görevlere atanmalarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Genelkurmay Başkanlığı Adli Müşaviri Tuğgeneral Dinçer Ural'ın yeni rütbesiyle aynı görevine, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Adli İşler Yardımcısı Tuğgeneral İhsan Bülbül'ün Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...