TFF, Merkez Hakem Kurulunun istifalarını kabul etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TFF, Merkez Hakem Kurulunun istifalarını kabul etti

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulunun başkan ve üyelerinin istifalarını kabul etti.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, dün istifasını sunan kurullar arasında yer alan Merkez Hakem Kurulunun başkan ve üyelerinin istifalarını görülen lüzum üzerine kabul etmiştir. Merkez Hakem Kurulu yeniden oluşturularak kamuoyuyla en kısa sürede paylaşılacaktır." denildi.

TFF'den dün yapılan açıklamada, "15 Temmuz'da milletimize ve demokrasimize yönelik darbe girişiminin ardından bugün tarafımızca atanan tüm kurullar güvenlik incelemesinin selameti için istifalarını vermişlerdir. Yapılacak güvenlik incelemesinin ardından hain terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen üyelerin istifaları işleme konularak kabul edilecek, incelemeleri temiz çıkan üyelerin ise istifaları kabul edilmeyerek görevlerine devam edeceklerdir." ifadeleri kullanılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...