Fenerbahçe'de Kjaer endişesi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Kjaer endişesi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe savunmasının sigortası Simon Kjaer adale ağrıları nedeniyle yine antrenmanda yer almadı. Viking’in durumu belirsizliğini korurken gözler Pereira’ya çevrildi

M. Emin ULUÇ

Kadıköy’de 2-1 yendiği Monaco’yla deplasmanda kritik bir sınav verecek olan Fenerbahçe’de Simon Kjaer’in durumu endişeye neden oldu. Adale ağrıları nedeniyle cumartesi sabahı antrenmana çıkmayan Danimarkalı yıldız dün de idmanda yer almadı. Pazar günü takımla çalışmasına rağmen ağrıları nüksedince tedbir amaçlı olarak özel program uygulanan Kjaer’in Monaco karşısında büyük ihtimalle forma giyeceği ancak Vitor Pereira’nın aksi bir bir durumda Mehmet Topal’ı savunmanın göbeğine çekeceği öğrenildi. Portekizli son antrenmanda Topal’ı, Skrtel ve Neustadter’le birlikte defansta denerken eleştirilerden kurtulamadı.

Açıklama yasağı

Fenerbahçeli oyuncular, Mehmet Topal ve İsmail Köybaşı’yı henüz hazır olmadan sahaya sürerek sakatlanmalarına zemin hazırlayan Vitor Pereira’nın antrenman taktiklerinden rahatsız ancak hocanın kendilerine tavır almasından çekindikleri için sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Buna rağmen Kjaer gibi güçlü bir oyuncunun adale sıkıntı yaşaması Pereira’nın antrenman taktiklerinin yeniden tartışılmaya başlanmasına neden oldu. Yönetim ise geçen sezon olduğu gibi konuyu yine yasaklarla bastırmaya çalışıyor. Kapalı kapılar ardında yapılan antrenmanların resmi siteden yapılan bilgilendirmelerinde sakatlarla ilgili detay verilmiyor.

"Duvar öreceğiz"

Fenerbahçe Dergisi’ne konuşan Roman Neudstadter, hedeflerinin hiç gol yememek olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin muhteşem bir taraftara sahip olduğunu belirten 28 yaşındaki savunmacı, transferinde Pereira’nın kendisini aramasının etkisine de değinirken, “Çok iyi bir defans bloğu oluşturacağımıza inanıyorum. Mümkünse her maçı kalemizde gol görmeden tamamlamak istiyoruz. Rakip kim olursa olsun her maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. 

"Mücadeleye devam edeceğiz"

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin Ağustos sayısındaki baş yazısında FETÖ’yü hedef aldı. 3 Temmuz 2011 haykırarak dile getirdiklerinin 15 Temmuz 2016 itibarıyla herkesçe idrak edildiğini  vurgulayan Yıldırım, “Fenerbahçe camiası, o gün olduğu gibi bugün de FETÖ/PDY diye adlandırılan bu yapıyla mücadelesini sürdürmektedir" ifadesini kullandı.

"Sözünü tut Aydınlar"

Fenerbahçe taraftarı, Mehmet Ali Aydınlar’ın peşini bırakmıyor. Sarı-lacivertliler, şike operasyonun kumpas olduğunun ortaya çıkmasından sonra Aydınlar’ın, “Fenerbahçe beraat eder, kurullarda suçsuz bulunursa 45 milyon Euro'yu ben ödeyeceğim" sözünü yerine getirmesini bekliyor.

Topal için A-B planı

Son antrenmanda Mehmet Topal’ı Kjaer’in yerinde deneyen Vitor Pereira, Viking’in oynaması durumunda Topal’ı yedek soyunduracak. Orta saha kurgusundan memnun olan Portekizli, ilk maçta cezası nedeniyle oynamayan Topal’ı Monaco’da kulübede tutacak.

Haydi Aatıf göreve

Vitor Pereira,vurucu güç olarak yedekte tuttuğu Aatıf’ı Monaco deplasmanında ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor. Faslı yıldızın hızından faydalanmak isteyen Portekizlinin bu kararında Fernandao’nun formsuzluğunun da etkisi bulunuyor. 

Hasan Ali “kas”ıyor

Geçen sezon dikkatleri üzerine çeken Hasan Ali’nin formayı kaptırmaya niyeti yok. Caner Erkin’in ayrılmasıyla sol bekin bir numarası olan tecrübeli oyuncu İsmail Köybaşı’yla gireceği yarışı kazanmaya da kararlı. Celtic’in yakın takibindeki Hasan Ali, fizik-kondisyonunu en üst düzeyde tutabilmek için takım idmanlarının yanı sıra bireysel antrenörüyle de özel çalışmalar yapıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...