Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor krize yol açan transferi nihayet sonlandırdı

Düzenleyen:
Trabzonspor krize yol açan transferi nihayet sonlandırdı

SPOR Haberleri

Kolombiyalı futbolcunun kulübü Dallas bonservis konusunda sıkıntı çıkardı. Başkan Usta 3 milyon doları bir kerede ödeyerek yeni kanat oyuncusunu aldı

Trabzonspor’da dün Fabian Castillo heyecanı yaşandı. Bomba transfer son anda çıkan pürüze rağmen gerçekleşti. Kolombiyalı futbolcu artık resmen Trabzonspor’un. Bordo-mavililerin anlaşma sağladığı ve ön protokol imzaladığı Castillo hakkında ABD’nin önde gelen yayın organı ESPN’in muhabiri Taylor Twellman, Kolombiyalı futbolcunun Trabzonspor’da oynamak istemesine rağmen FC Dallas Kulübü’nün, transferi son anda durdurduğunu canlı yayında söyledi. Ardından FourFourTwo dergisi ve ESPN yazarı Steve Davis, yaptığı bilgilendirmede ‘’Bugün Castillo için anlaşma yok demiştim. An itibariyle kulüpten aldığım bilgiye göre anlaşma ihtimali yüzde 100 bitti. Büyük ihtimalle değil, yüzde 100’’ ifadelerini kullandı.

Dallas çamura yatmaya kalktı

Bir kaç saat geçince gerçek ortaya çıktı. Bordo-mavili yönetimin, yapılan ilk görüşmelerde oyuncunun bonservis bedeli için talep edilen ücretin bir kısmının peşin olarak ödenmesi konusunda anlaştığı ancak FC Dallas’ın ödenecek paranın büyük bölümünü son anda aldığı bir kararla peşin olarak talep ettiği, bu nedenle de görüşmelerin uzadığı öğrenildi. Başkan Muharrem Usta bu sıkıntıyı anında çözdü ve 3 milyon doları temin ederek bir kalemde yatırdı. Dallas'ın ayak diremesi bitmedi. "Yerine oyuncumuz yok, ocakta verelim" mesajı gönderdi. Küplere binen Usta, "Her şeyi yaptık. Evrakları gönderin. Yoksa FIFA'lık oluruz" karşılığı verdi. Dallas Kulübü şimdi evrakları göndermek zorunda. Yani yeni sezonda Castillo Trabzonspor'un yeni kanat oyuncusu oldu.

NİHAYET KAMPA KATILIYOR

Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelen Fabian Castello, nihayet yeni takımıyla ilk idmanına çıkabilecek. Transferi son anda gerçekleşen ve bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran Kolombiyalı golcü Fabian Castillo’nun, bugün Macaristan’daki kampa katılması bekleniyor. 

ORTA SAHAYA LAZİO'DAN TAKVİYE

Transferler bittikçe Trabzonspor taraftarında heyecan artıyor. Muharrem Usta icraatları ve yaptığı açıklamalarla taraftarının moral değerlerini yüksek tutuyor. Castillo'nun tamamlanmasından sonra bir başka transfer daha bitmek üzere. İtalya'da bulunan Başkan Usta, Lazio'nun orta saha oyuncusunun işini sonuçlandırmaya çok yaklaştı. Onazi yüksek ihtimalle kiralanacak. 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu transferi çok istiyor. Usta bu güzel gelişme sonrası, "Onazi'de olağanüstü bir aksilik olmazsa bugün, yarın işlem tamamlanır" açıklamasında bulundnu. 

Rakip MTK

Trabzonspor, Macaristan kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün Macaristan'ın MTK Budapeşte takımı ile karşılaşacak. Hazırlık maçlarında Avusturya 4. Lig ekibi Gerasdorf'u 6-1, Macaristan 3. Lig takımı Györi ETO'yu 2-0 mağlup eden bordo-mavililerin ilk ciddi sınavı saat 19.30'da başlayacak.

Engin Kara kazada vefat etti

Trabzon'da bir plajda meydana gelen jetski kazası sonucu ağır yaralanan Trabzonspor eski yöneticisi Engin Kara kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kara kazadan hemen önce Trabzonsporlu futbolcu Özer Hurmacı'nın yeğeni Ufuk Çelik ile bu fotoğrafı çekilip, ardından ayrı ayrı jetskiye binerek denize açılmışlardı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...