Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın artık forvet 'Derdiyok'

Düzenleyen:
Galatasaray'ın artık forvet 'Derdiyok'

SPOR Haberleri

Kasımpaşalı oyuncu 2.5 milyon avro ve Umut Bulut+Donk karşılığında Cimbom'a transfer oldu.

Eren Derdiyok da Aslan oldu... Geçen sezon büyük hayal kırıklığına sebep olan, ardından Avrupa Kupaları’ndan men cezası alan ve yeni yapılanma dönemine giren Galatasaray, transfer üstüne transfer yapar hale geldi... Serdar Aziz ve Emrah Başsan ile başlayan furyaya Lucas Leiva ve Eren Derdiyok da eklendi... Manchester City'den Bony'in transferi için olumsuz cevap alan sarı-kırmızılılar süratle Eren'e yöneldi ve oyuncuyla işi bitirdi. Yönetim futbolcu için görüşmelere başladığını KAP’a da bildirdi. Eren’e karşılık Umut Bulut ve Donk ile birlikte 2.5 milyon avro ödeneceği öğrenildi. Golcü oyuncu ise senelik 1.9 milyon avro alacak. Umut Bulut Kasımpaşa'ya gitmesi için ikna edilmeye çalışılıyor. 

Riekerink defalarca izledi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, İsviçre Milli Takımı'ndan tanıdığı Eren Derdiyok'u, transfer dönemi boyunca defalarca izledi. Tecrübeli golcünün hava hakimiyetini, top tutuşunu ve takım arkadaşlarına asist yapması gibi özelliklerini çok beğenen Hollandalı çalıştırıcı, yönetime de bu yönde bir rapor sundu. Galatasaray'da ileri uçta Eren Derdiyok, kanatlarda Armindo Bruma ve Lukas Podolski, forvet arkasında da Wesley Sneijder'in oynatılması bekleniyor.

Geçen sezon iyi çıkış yaptı

Eren Derdiyok'un Basel’de başlayan futbol kariyerinde B.Leverkusen, Hoffenheim ve son 2 sezondur da Kasımpaşa var. 2014-2015 sezonunda Leverkusen'den Kasımpaşa'ya transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, ilk yılında sakatlığı sebebiyle 7 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkati çeken Eren, Süper Lig'de 31 maçta 13 gol, Türkiye Kupası'nda da oynadığı 1 maçta 1 gol kaydetti. Derdiyok, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı'nın kadrosunda da yer aldı.

GALATASARAY'IN ANLAŞMAYA VARDIĞI LUCAS LEIVA OYUNUN GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLARINDAN

Lider değil ikinci adam

G.Saray'ın çok şey beklediği Lucas Leiva 4-2-3-1 formasyonunda Selçuk İnan'ın yanında rol alacak. Yani Melo'nun bölgesinde. Fakat futbolcuda Melo'nun özelliklerini kimse aramasın. Çünkü bu Brezilyalı, vatandaşı Melo'dan farklı formatta. Oyunun defansif yönünde inanılmaz özelliklere sahipken hücum planında neredeyse hiç görünmüyor. 5 yıl boyunca Premier Lig maçlarını anlatan Lig TV spikeri Turgay Keskin onun için görüşlerini gazetemize aktardı: 

Sahada yok sanacaklar

"Leiva gözleri Melo'yu arayan G.Saray taraftarını ilk başta tatmin etmeyecek. Hatta sahada hiç yok diyecekler. Ama öyle değil. Leiva gösterişten uzak bir futbol oynasa da saha içinin görünmeyen kahramanlarından olacak. O ligde maçları anlatırken ben de ilk başlarda garipsemiştim. Sonra onu takibe aldım, baktım ki önemli işler yapıyor. Leiva oyunun keyif veren tarafında olmayacak. Ama G.Saray'a çok faydalı olacak. Çünkü sahada yer alışı, araya girişleri, top kazanmadaki yüksek yüzdesi müthiş. O bölge G.Saray'ın en çok sıkıntı yaşadığı yer ve Leiva buradaki problemi çözecek bir oyuncu…”  

Cimbom ‘Nef’es alacak! 

Geçen sezon sonu Dumankaya ile forma sponsorluk sözleşmesini iptal eden Galatasaray, yeni sponsorluk konusunda önemli bir adım atmak üzere. Önemli gayrimenkul projelerine imza atan Nef'in, sarı-kırmızılı kulübün yeni sponsoru olması bekleniyor. Anlaşma 4+1 yıllık ve her sene 3 milyon dolarlık ödeme üzerine kurulu.

A.Madrid maçı iptal 

G.Saray ile 6 Ağustos'ta TT Arena'da hazırlık maçı yapacak olan Atletico Madrid, güvenlik endişesi sebebiyle Türkiye'ye gelmeme kararı aldı. 15 Temmuz darbe girişiminden tedirgin olan İspanyol Kulübü sarı-kırmızılı ekibe bu yöndeki kararını bildirdi. Olde Riekerink şimdi başka bir takım araştırmaya koyuldu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...