Filede yeni dönem

Düzenleyen:
Filede yeni dönem

SPOR Haberleri

Bayanlar artık "Sultanlar Ligi", erkekler ise "Efeler Ligi" adı altında mücadele edecek

Türkiye Voleybol Federasyonu, tarihi bir değişikliğe imza atarak bayanlar ve erkekler liglerinin isimlerini değiştirdi. Yeni isim ve logolar bir toplantıyla tanıtılırken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, voleybol sporu için heyecan oluşturan bir dönemden geçtiklerini belirterek, "En yüksek seviyede rekabet için bütün ülkede altyapıya yönelik girişimlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızı, ‘2024 Stratejisi’ vizyonuyla yapmayı amaçlıyoruz" dedi. Mutlugil, basın mensuplarının 'Liglerde voleybol ifadesi neden yer almıyor?' şeklindeki sorularına, "Premier Lig için kimse 'futbol mu, değil mi?' diye düşünmüyor. Bizim de amacımız liglerimizi birer marka haline getirmek ve bu markaları yurtdışına pazarlamaktır" şeklinde cevap verdi. Ayrıca yeni sezonda yayın hakları ve sponsor görüşmelerinin de devam ettiği bilgisi verildi. 

GENÇ VOLEYBOLCULAR TANITTI

Voleybolda liglerin yeni isim ve logoları, Küçük Kız Milli Takımı, Balkan şampiyonluğu yaşayan ve Vakıfbank'ın formasını giyen Defne Mine Aslıel, Arkas oyuncusu ve Erkek Yıldız Milli Takımı kaptanı Onur Çukur’un katılımıyla tanıtıldı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...