Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kulübedeki yatak bekçinin hayatını kurtardı

Düzenleyen:
Kulübedeki yatak bekçinin hayatını kurtardı

YAŞAM Haberleri

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Lemi Atlı Sokak’ta 6 katlı bir binada kentsel dönüşüm sebebiyle yapılan yıkımda inanılmaz bir kaza yaşandı.

Binanın en üst katından başlayarak yıkım yapan kepçenin çalışması sırasında, büyük bir beton parçası aşağı düştü. Binanın bahçesinde bulunan kulübenin üzerine düşen beton, bekçi Metin Kolcu’nun tonlarca ağırlığın altında kalmasına sebep oldu. Olaya Kadıköy, İçerenköy ve Ünalan itfaiyesi müdahale etti. Ekiplerin Kolcu’yu kurtarma çalışmaları sürerken, sağlık ekipleri de yaralı bekçiye müdahalede bulundu. 

Kolcu, uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarılırken, sağlık ekipleri yaralı bekçinin karga tulumba çıkarılmaması için görevlilere ve vatandaşlara uyarılarda bulundu. Metin Kolcu, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemeler sonucu kulübede bulunan yatağın kopan betonun şiddetini keserek Kolcu’yu daha ağır yaralanmaktan kurtardığı anlaşıldı. İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...