Haçlısı Siyonisti onunla kol kola!

Düzenleyen:
Haçlısı Siyonisti onunla kol kola!

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz gecesi FETÖ eliyle tertiplenen darbe girişimi bozulunca, tezgâhın arkasındakiler telaşlanarak Fethullah Gülen’e sarıldı. Bu sahiplenişin arkasında kirli bir ittifak var.

Türkiye’yi iç savaşa sürüklemeyi amaçlayan FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Batı’nın ve siyonistlerin olduğu Avrupa’dan gelen açıklamalarla gün yüzüne çıkıyor. Türkiye’deki demokrasi mücadelesini görmezden gelen Batı medyası, bu da yetmezmiş gibi darbe karşıtı gösterileri Erdoğan aleyhineymiş gibi gösteriyor. Çifte standart uygulayarak Erdoğan’a öfke kusan Batı medyası, darbecileri ise kolluyor.

İngiliz yayın organı The Economist onlardan biri. Dergi, bir yıl önce, İslam’ın içeriden feth edilmesi için Fethullah Gülen’in desteklenmesi gerektiğini yazmıştı. The Economist, “Hıristiyanlık Martin Luther ile büyük bir değişim geçirdi. Bu, İslam dinin de yüzyıllardır yapılamadı. İslam’ı bombalayarak değiştireceklerini, yeniden yapılandırabileceklerini zannedenler yanılıyorlar. İslam’ı değiştirmenin en güzel yolu içten feth etmektir. Batı dünyası bunu da ancak ılımlı din adamı Gülen ile başarabilir. Aynı şekilde Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah Sisi de İslam’ın değiştirilmesinde önemli görevler üstlenebilir. Hıristiyanlık nasıl Martin Luther ile değiştirilmiş ise, İslamiyet dini de içeriden pekala Fethullah Gülen ve Sisi ile değiştirilebilir” ifadelerine yer verdi. Bu makalenin yayınlanmasından bir yıl sonra Fethullah Gülen ve avaneleri darbe yapmaya kalktı.

İSRAİL MİNNETTAR

Darbeci Gülen’e bir destek de güneydeki sevdiği ülkeden geldi. Siyonist kalemlerden Alon Goshen-Gottstein İsrail’in Gülen’e çok şey borçlu olduğunu belirttiği bir yazı kaleme aldı. Goshen-Gottstein, bütün Ortadoğu’nun Gülen’e karşı başlatılan girişimlerden büyük endişe duyması gerektiğini de söyledi. Siyonist yazar, “Fethullah Gülen, Erdoğan ile en yakın olduğu dönemde bile Mavi Marmara gemisinin gönderilmesine karşı çıktı. İsrail’in egemenlik hakkına vurgu yaparak, Gazze’ye gidecek yardım kampanyası için devlet otoritesiyle işbirliği yapılması gerektiğini söyledi. Bu eleştiri Erdoğan’ı çok sinirlendirmişti. Aslında bu iki liderin arasının bozulmasına yol açan ilk süreçti” ifadelerini kullandı. Gülen’in zorlu bir dönemde İsrail’in varlığına sahip çıkarak ilkeli bir duruş sergilediğini belirten Goshen-Gottstein, “Zor zamanda bu duruşundan dolayı İsrail, bu Müslüman sese çok şey borçlu” dedi. Gülen cemaati ile dostluğunun 20 yılına dayandığını belirten yazara göre, İsrail’in Ortadoğu’da bulabileceği en güvenilir dostlarının FETÖ üyeleri olduğunu ihsas ettirdi.

DARBE GİRİŞİMİNİN ŞİFRELERİ

Kumpas kurup televizyon dizileri üzerinden operasyon yapan paralel çete, 15 Temmuz darbe girişiminin işaretlerini de aylar öncesinden verdi. Çete elemanlarından bazıları, açıktan darbe yapılacağını duyurdu. Tepe noktasındakiler gizli mesajlarla örgütü yönlendirdi. Fethullah Gülen’in giydiği hâki cübbe, Zaman gazetesinin 9 ay 10 gün öncesinden yayınladığı darbe reklamı, şeytanın bile aklına gelmeyecek türdendi.

Haçlısı Siyonisti onunla kol kola!

Haçlısı Siyonisti onunla kol kola!

FETÖ, İNGİLİZ VEKİLE RAPOR HAZIRLATMIŞ

İngiliz The Times gazetesi, FETÖ’cülerin İngiliz vekillere para vererek Türkiye aleyhine rapor yazdırdığını ortaya çıkardı. Haberi Türk medyası değil, İngiliz medyası ortaya çıkardı. The Times’a göre, İngiltere Parlamentosundaki Milletvekili Sir Edward Garnier, geçen şubat ayında Türkiye aleyhine rapor hazırlaması için FETÖ’den 115 bin pound ödeme aldı. İşte The Times’ın o haberi: 
Türkiye’de başarısız olan askeri darbeyi planlamakla suçlanan grubun bir kolunun gündemini, Avam Kamarasındaki bir tartışma esnasında savunmasından önce Britanyalı bir milletvekili, grup için bir rapor yazması karşılığında on binlerce sterlini kabul etti.

Harborough bölgesi Muhafazakar Parti milletvekili Sir Edward Garnier’e geçen sene şubat ayında, “Türkiye’de Hukukun Üstünlüğü ve İnsan Haklarına Saygı Üzerine Bir Rapor” başlıklı bir belge için araştırma yapması ve belgeyi kaleme alması karşılığında 115.994 sterlin ödendi.

PARAYI GAZETECİLER VE YAZARLAR VAKFI VERDİ

Araştırma, ABD’de sürgün hayatı yaşayan Müslüman vaiz Fethullah Gülen ile bir grup gazetecinin bir araya gelmesinin ardından 1994’te kurulan, İstanbul merkezli Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) tarafından ısmarlandı. Gülen vakfın onursal başkanı olmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...