Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu illerde yaşayanlar dikkat!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzeydoğu kesimleri ile Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi ve Batı Karadeniz'in batısının yer yer parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. 

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ile Doğu Akdeniz'in doğusunda ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor. 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara:Parçalı ve az bulutlu 37 
İstanbul: Az bulutlu 32 
Bursa: Parçalı ve az bulutlu 34 
İzmir: Az bulutlu ve açık 34 
Adana: Az bulutlu ve açık 37 
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 34 
Konya: Az bulutlu ve açık 35 
Samsun: Parçalı bulutlu 31 
Trabzon: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 
Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu 30 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...